två

Här kommer två bilder på min sötis kusinis winston. Två bilder från Tingsryd!


prime time

Sitter och kollar på prime time - baserad på en av Liza Marklunds böcker. Filmerna är kalas bra och har sett alla nu med denna! Rekommenderar alla filmerna. :)


Tingsryd

Anlände till Tingsryd för någon timma sen. Just nu ligger vid sjön och jobbar på brännan. Fick en stuga med töserna,tjejsnack hela natten med dom små! ;)


Tingsryd

Anlände till Tingsryd för någon timma sen. Just nu ligger vid sjön och jobbar på brännan. Fick en stuga med töserna,tjejsnack hela natten med dom små! ;)


Tingsryd

Anlände till Tingsryd för någon timma sen. Just nu ligger vid sjön och jobbar på brännan. Fick en stuga med töserna,tjejsnack hela natten med dom små! ;)

https://cdn3.cdnme.se/cdn/6-1/2076320/images/2012/pic_50114fc6e087c333fb0000f4.jpg" class="image">


En annan plats i solen.

Ligger och kollar på film med Matilda så här dagen innan jag beger mig till tingsryd torsdag till söndag!


kul i juli - allsång

Nyss kollat på farbror som spelar bas i kul i juli och där var Alexander rybak. Söt pojke de där!


Stranden & Alexander ry..vadå?

Ligger på stranden & här tänker jag ligga heeela dagen! Okej tills jag ska in till Karlshamn och se Alexander rybak..


It's not always easy


Studio sex

Nyss varit ute med Matilda nu film och mys med en varsin sandwich och kollar på studio sex!


Rädd som fisken i vattnet.

Rädslan stiger mer och mer för varje dag som går. Aldrig vill jag låta dig gå.


Kli i näsan..

Stack till mina underbaringar Amanda och Matilda vid tolv för att titta och kela med deras nya kattungar så söta! Efter de stack jag och Matilda till My för att kolla på hennes nya hundvalp söt som socker! På vägen hem stannade vi och matade och klappade hästarna! Nu känns de i näsan att jag varit med päls djur hela dagen,men shit va värt så söta! (bilden på hunden tagen från mys twitter,bilden på katterna tagen från Matildas fb.)


miss u


Den röda vargen

Sitter och kollar på den röda vargen med mamma och pappa. :)) Handling; Reportern Annika Bengtzon får ett tips om ett 30 år gammalt attentat på flygflottiljen F 21 i Luleå. Men personen som kontaktat henne hittas ihjälkörd innan hon hinner prata med honom. Annika börjar undersöka fallet och finner snart att han blivit mördad. Med tiden blir Annika varse att attentatet och mordet har kopplingar till en grupp extrema Maoister, varav en av medlemmarna sitter i regeringen. Hon berordas av sin chef att avbryta rapporteringen då såväl han som hon själv får skäl att tvivla på hennes mentala status. Men mördaren går fortfarande lös och fler människor dör av dennes hand. Och Annika kan inte låta bli att nysta vidare. Förutom detta upplever Annika problem i hemmet då hon får anledning att misstänka att hennes make Thomas är otrogen med sin arbetskamrat Sophia Grenborg. Handlingen utspelas till stor del i stadsdelen Svartöstaden i Luleå Rekommenderas! :)


Mys kväll.

Nyss ätit kebabrulle med mamma och pappa & ny film. Mysig kväll med mins päron. • jag älskar er,alltid ~


Chloe kings nio liv

Ligger i soffan och latar mig & kollar på Chloe kings nio liv. Helt slut efter en grym och rolig vecka!


God morgon från golvet!

Alva stack hem vid halv fyra-fyra inatt (skulle egentligen sovit här.) Så jag tog platsen på golvet och My min säng. Så nu säger vi god morgon!


Östersjö 2012

Med fiiina tjejer! Tack Alva,Jessika & My! Ni är guld!!


Mot östersjö,sista dagen!

Sticker till östersjö med My & Jessika & Alva för en trevlig kväll!


Fika

Sitter och fikar hemma hos mormor!


Kalas!

Sitter på kalas hos mormor! Firar mormor och Christian GRATTIS igen!


God morgon!

Vaknade nyss.. Idag ska jag fira min underbara mormor ♥ Sen sticker jag nog in till östersjö med Jessika idag igen. Får se om My hänger på. Nu ska jag gå upp och äta frukost sen slå in mormor present!


Ta de lugnt,skratta och va en kung!

Ligger i sängen och funderar på om jag ska hoppa i badtunnan eller om jag ska sova,kan inte bestämmer mig..fruktansvärt jobbigt!


beautiful

Jag blundar och jag ser,ser hur du har lärt mig vad som är rätt och fel. Hur du har visat mig vägen, hjälpt till att bygga upp ett liv. Älskade ängel hur ska de gå nu. Ett år äldre,aldrig yngre. Men vad gör de när du min mormor är. Du gör mig lycklig du gör mig glad. Ibland vill jag bara se dig så glad. Ibland min vän vill jag se dig om och om igen. Men i bland går du mig på nerverna men de hör till. Det är just därför jag vill va din vän,jag vill hylla dig idag,skratta med dig,minnas om någon dag hur vi skratta och hur vi sa. Jag älskar dig min vän,min mormor min lilla vän. Grattis på din dag om och om igen!


Bilder från östersjö!

Blev inga speciellt bra foton,men får väl passa på att tacka för ikväll och tagga in för imorgon också!


Mot östersjö!


Ute och går!

Började visst regna när vi var ute och gick.. Tur vi hittade en bussficka!


Rosa pannkakor!

Står och gör rosa pannkakor till syster och kusin!


about you


Navy cis

Sitter och kollar på navy cis med mamma och pappa och bara tar de lugnt. Blir att gå och lägga sig tidigt ikväll för att få sova ut redigt imorgon!


Kasst väder!

Nyss varit ute och cyklat med Jessika i regnet. Gick riktigt bra men jobbigt,jobbigaste dagen på länge! Nu sitter jag hemma hos mormor och morfar och snackat strunt. :)


Film!

Film och mys med Jessika med dipp,gurka & morötter och lite bär!


LOVE ♥

 
 
 
Fattar du hur mycket jag saknar dig var natt?
Hur mycket jag vill ha dig min skatt?
Hur jag vill ta din hand, visa dig kärlekens sagolika romans.
Visa dig vad kärlek kan gå för, visa dig vad två hjärtan kan slå för.
Du skulle kunna va min man, men du är bara min sommar romans.
För en natt, du är min skatt, men ej min i natt.
 
 

Ut!

Ut och gå milen rundan med Jessika i mina nyaaa skor!


Reebok skor?

Seriöst.. Allt snack om att dom är kalas bra 'dom bästa skorna' , 'passar alla' , 'gör så att bla bla bla...' Bara seriöst kör upp de snacket där inte solen lyser! (ursäkta mitt språk.) Men..de är nog dom obekvämaste skorna jag någonsin ägt. Passar inte alla,verkligen inte, dom som är födda med tex snea fötter (som jag) kan knappt gå två km i dom. Visst,skor à gör något med ens kropp,man får SKOSKAV! Mitt är gegantisk och gör ont så in i,tredje gången kg får skoskav av dom skorna på den foten,på den hälen,på de stället! Skinnet hinner knappt läka innan skorna river upp de igen.. Fuck Reebok.. Stack och köpte ett par andra skor idag! Svarta skor Reebok,grå/svart/rosa nya + skoskavet


As Long As You're Near

The first time we met, I could see, That you and I, were meant to be. Your eyes were so gentle, your smile so true, When you first held my hand, I just knew. Now the time has gone by, through laughter and tears, These days I shall cherish, for years upon years. Those memories we have, shall never fade, For those are the steps, that we have made. That was the past, the future is near, I anxiously wait, for what will appear. New homes, more laughter, and children so dear, Everything will be wonderful, as long as you're near. - Cristy Smith -


Glöm de jag sa..

Glöm de jag sa..filmen va kass och man blev bara rädd i början typ.. Så nej..rekommenderar inte den! Nu ska jag snart sova så jag orkar med morgon dagen. Nattinatt!


Dream house

Sitter och kollar på film med Jessika och myser till de med lite proviva och bravo! Skulle först kolla på little deahts (tror jag den hette.) men den var riktigt kass! Sen skulle vi kolla på dead silence men den hade jag redan sett, så nu kollar vi på dream house,den verkar vara riktigt bra! (rekommenderas för dom som vill skita på sig av rädsla!)


Olofström!

tog en runda med Jessika till gränum för att lämna byxor till nellie. Sen stack vi vidare till jussis lägenhet i Olofström som innehåller jussis grejer men..ingen Jussi som är på väg till Finland. Stack till pizzaboden och köpte läsk och nu film och mys!


hemma!

Har nu varit hemma i några timmar,tagit igen sömnen som jag helt missade i natt. ska snart ut och träffa Jessika för lite tjej snack. Längesen sist nu..saknat henne! Men nog med skrivande..slänger kanske upp ett inlägg lite senare! (bild från bilen..)


thoughtful sunday

You are my air The sun in my day The moon in my night The spring in my step You are my everything. You are the stars in the sky The birds in the trees The shimmer, the sparkle, the shine. Without the light you put into my life I would be nothing A single leaf on the ground in autumn, Lost, forgotten, alone. Before i knew you, I was nothing. Now I am everything, With you at my side, I am invincible! Feel the same my baby, You are loved so much, I love you now and forever You are my darling, my baby, my love You are my everything I love you so much. - Kirsty -


hej då - Öland 🌴🐚🐬

vill hoppa ut ur bilen,stanna kvar här för alltid.. öland 🌴🐚 Sitter i bilen på väg hem efter åtta helt underbara dagar på Öland. Vädret har svikit till och från,men inte klagar jag för de. Har varit en oförglömlig vecka som nu ligger bland topp tio listan. (har ingen tio lista på braiga saker,men om jag hade haft så..) Får hoppas att sommarlovet rullar på lika bra som de har rullat denna veckan. Någorlunda väder och UNDERBARA människor. (ja..du behöver ta åt dig av den sista meningen andreas..) Na.,nu ska jag ta igen sömnen som jag missade i natt och bara..chilla resten av bilfärden. 🌴🐚


lovely you.

Jag vill säga att jag älskar dig,säga att du är hela min värld,vill ge dig mitt hjärta,ha dig där för alltid. Men livet sviker,jag känner dig inte ens..inte bra,inte som jag hade velat att de va. Men ändå..ändå vill jag ha dig där och älska dig för evigt. Vill visa dig min kärlek vill visa dig mitt liv,vill aldrig släppa taget vill ha dig där i mitt liv.


Ölands vädret 👎

Vädret sviker och blir antagligen en inne kväll ikväll. Vilket är väldigt surt..sista kvällen ikväll och den kommer tillbringas så här.. surt men blir väl bra,blir ju vad man gör de till!


Ja jag vill leva jag vill dö på Öland..

Näst sista dagen här på Öland och tänker ta vara på varje sekund! Blir antagligen minigolf med lillasyster Amanda och Matilda och gå lite i tälten. Sen förhoppningsvis träffa Andreas igen innan jag åker hem..(åker hem imorgon..typ vid tolv..) Nackdelen med de hela...rätt kasst väder..


^,^ *~* •.• •~• +.+ *•*

https://cdn2.cdnme.se/cdn/6-1/2076320/images/2012/pic_4ffd625ee087c34fd9001e96.jpg" class="image">

https://cdn2.cdnme.se/cdn/6-1/2076320/images/2012/pic_4ffd625eddf2b33ea7002043.jpg" class="image">

https://cdn2.cdnme.se/cdn/6-1/2076320/images/2012/pic_4ffd625fe087c34fdb002055.jpg" class="image">


trans i en romans-Öland i en krans.

minns du där vi gick,bara du och jag längs vägen, den sommarkvällen,i mitten av juli,vi gick så tätt, vi gick så snett. Solen fick se innan den gick ner hur två läppar möttes hur livet sjöng en sång. En sång av fniss och triss. Hur hela livet hamnade i trans och vi hamnade i en sagolik romans. ❤


Öland,Öland,Öland,varje rubrik innehållet..Öland!

Sitter i husvagnen med sovande föräldrar och en syster vid datorn.. Jacqueline kom igår kväll så nu är Joakim en aning glad,riktigt glad faktiskt och nu är inte han ensam.,men nu är jag..dåligt planerat de här alltså.. För övrigt har jag inte en aning om vad som händer idag,ville in till Färjestaden men de ville inte dom andra,så får se om de blir att ligga och dryga sönder i husvagnen eller om vi hittar på något att göra. Om inte då kan jag ju alltid roa mig med att glo på bumbibjörrarna!


Seg dag - Öland.

Inte gjort något vettigt alls idag. Karin, Kenny,Filip & Elias kom innan idag så satt och mös lite med dom och familjen nere vid stranden. Efter det så stack vi in en sväng till Borgholm,köpte inget vettigt. Sen har jag varit i husvagnen forever alone,glott på bumbibjörnarna och nu CSI med mamma. ❤


Öland-dåligt internet!

Har sån otrolig otur med internet här på Öland. Fick gå in på vanliga internet igår och göra inlägg med tanke på att blogg.se appen inte fungerade för mig,därför det inte kom upp någon bild. Jag och Andreas gick runt lite i köpingsvik igår på kvällen och bara chillade och tog de lugnt. Satt nere vid stranden och kollade på solnedgången,spelade Wordfeud och jag var helt inne på att få täckning och internet vilket gick så där. Stack senare till strandbaden och tog en varsin cider med pappa och storebror. Får hoppas att appen inte lägger av igen så jag kan uppdatera bloggen med bilder. Bilderna tagen igår vid stranden.


Öland,underbara Öland!

Ligger på stranden med Andreas på Öland.
Så himla härligt,24 grader i vattnet och en stekande sol.
Tackar innerligt att det är några små moln så man inte dör av värmeslag!
Har de allmänt bra och trivs som myran i stacken!

Öland dag 1.

Solen har tagit kol på mig,underbart nere vid stranden minst 24 grader i havet.
Nu tar jag de lugnt i husvagnen!
Får se vad resten av kvällen har att erbjuda,kanske ett till dop i de blå?
Får se vad vad vinden tar mig!


On my way to Öland!

Sitter äntligen i bilen på väg till Öland!
Det bästa på hela sommaren,komma ifrån Blekinge och bara ta de lugnt på favorit stället!

Köpingebaden här kommer jag! ❤


Öland!

Imorgon hoppar jag in i bilen och glider iväg till Öland med min kära familj!
Stannar där i lite över en vecka,vilket kommer bli kalas bra.

Kommer hem lagom till östersjö festivalen vilket är tummen upp!


Wiihooo!!

Fick idag reda på att jag kom in på linjen som jag ville.

Så till hösten så blir det vägga gymnasieskola på barn & -fritid.
Har en känsla av att det bara kan bli bra de här!


Lovely you.

Min underbara kusin är här i krokarna så jag passar på att leka med honom.
Vi tog en tripp till mina andra kusiner och han slocknade direkt.

Så söt är du,underbara winston. ❤


Why do I love you?

Sometimes at night, when I look to the sky,
I start thinking of you and then ask myself, why?
Why do I love you? I think and smile,
because I know the list could run on for miles.
The whisper of your voice, the warmth of your touch,
so many little things that make me love you so much.
The way you support me, and help with my emotions,
the way that you care and show such devotion.
The way that your kiss, fills me with desire,
and how you hold me with the warmth of a blazing fire.
The way your eyes shine when you look at me,
lost with you forever is where I want to be.
The way that I feel when you're by my side,
a sense of completion and overflowing pride.
The dreams that I dream, that all involve you,
the possibilities I see and the things we can do.
How you finish the puzzle that lies inside my heart,
how that deep in my soul, you are the most important part.
I could go on for days, telling of what I feel,
but all you really must know is my love for you is real.

- Scotty Wright -


RSS 2.0